Klatreplanter er gode i enhver have og på enhver altan. Går man op med grønt, skaber man hurtigt variation.

På grund af de farverige blomster og hurtige vækst er årlige klatrere attraktive atmosfæreskabere på balkonen og terrassen. Især i nyanlagte haver og på kedelige altaner kan du skabe en enkel og direkte atmosfære med lodret grønt.

Såning og pasning af årlige klatrere
Du kan så selv eller købe etårige klatreplanter. Såning af etårige klatreplanter er let og kan gøres indtil begyndelsen af ​​juni. Hold jorden fugtig, og når planten begynder at vokse, anbefales det at gøde en gang hver 2. uge. Med årlige klatrere skal du også tænke på planternes støtte. Bind dem med sejlgarn eller tråd. Eller før planten langs et stativ.

Årlige klatrere med blomster
Etårige klatrere med blomster er for eksempel Suzanne med de smukke øjne og Nasturtiums. Mindre kendt er Kanariekirsebær: Lige så let en plante, men med en lidt anderledes bladform og smukke kamgule blomster. Andre enårige klatreplanter med blomster er ærter (Lathyrus) og klokkebinde (Cobaea).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.