Selvom du ikke har en have, er det skønt at give dine grønne fingre plads. Du kan nemt selv lave et arrangement af blå planter på din altan. Et smukt arrangement vækker opmærksomhed og inspirerer. Med disse tips kan du helt sikkert lave noget smukt ud af det.

Blå er farven på sindsro og meditation. Det er beroligende og opløftende. Gode ​​grunde til at vælge denne farve. Blå kombinerer smukt med hvide blomster, lad blå dominere.

Valget af dine potter
Hvis du laver et arrangement af blå planter, vil det helt sikkert tiltrække opmærksomhed. Dette kræver potter med et roligt udseende. For eksempel i terracotta farve, grå eller hvid. Vælg én farve til alle dine potter. I hvert fald et begrænset antal farver og former.

Strukturen i dit arrangement
Du kan bygge et arrangement af flere potter med en plante pr. Gentagelser giver ro i sammensætningen, så sæt den samme plante i samme potte to gange. De øvrige potter kan så variere i størrelse og planteart, så billedet ikke bliver for uroligt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.