August er ofte en varm måned, og det kræver ekstra opmærksomhed på pasningen af ​​din have. Vanding er det vigtigste i august. Glem ikke at fylde underkoppen med vand til fuglene og pindsvinene i din have!

Når du tager på ferie, så bed naboer eller familie om at vande dine planter. I køkkenhaven sørger du for, at der er høstet så meget som muligt inden afgang. Du kan også installere et automatisk vandsystem for at forsyne dine planter med vand.

Blomster og border
Plant efterårsløg. Amaryllis klarer sig også godt i din have, ikke kun indendørs. Alstroemerias anbefales også. Efterårsløg giver din have eksotiske blomster. Kliplily (Nerine bowdenii) er fra Sydafrika, og hun har brug for en tør, solrig placering. Sandjord er fint, de kan ikke lide for meget gødning. Især i baljer i læ af en sydvestlig væg. Efterårskrokus (Colchicum), der minder om krokus, blomstrer også i september.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.